Time Timer MOD
Ref.nr. JAC5026 – Time Timer MOD

NIEUW!!

Het nieuwste model van Time Timer: de modern vormgegeven Time Timer MOD. Deze unieke Time Timer kenmerkt zich door een verwisselbare (siliconen) hoes. De bekende rode schijf wordt beschermd door een transparant venster. Door de compacte afmetingen is de Time Timer MOD ook geschikt om mee te nemen. Handig voor gebruik op school, thuis en op het werk.

Door de geruisloze werking (geen getik) en het optioneel in te stellen geluidssignaal is deze Time Timer uitermate geschikt voor gebruik in geluidsgevoelige ruimtes.  Met de gecentreerde bedieningsknop kan de rode schijf gemakkelijk worden ingesteld. De Time Timer MOD heeft een afgesloten batterijklepje aan de achterzijde.

hoesjes voor Time Timer MODDe Time Timer MOD wordt standaard geleverd met een donkergrijs hoesje. Wilt u een andere kleur? Het donkergrijze hoesje kunt u eenvoudig vervangen door een hoesje in een vrolijke kleur.

De gekleurde hoesjes worden separaat verkocht als accessoire en zijn leverbaar in drie kleuren: fuchsia, turquoise blauw en lime groen.

De Time Timer MOD werkt op 1 AA batterij (exclusief).

• Ref.nr. JAC5026 – Time Timer MOD (9×9 cm) inclusief donkergrijs hoesje
• Ref.nr. JAC5027BE – Hoesje voor Time Timer MOD, fuchsia
• Ref.nr. JAC5027BL – Hoesje voor Time Timer MOD, turquoise blauw
• Ref.nr. JAC5027GR – Hoesje voor Time Timer MOD, lime groen

hoesje voor Time Timer MOD, fuchsia hoesje voor Time Timer MOD, turquoise blauw hoesje voor Time Timer MOD, lime groen

Time Timer MOD

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *