Time Timer audible PocketTime Timer Pocket

De kleinste Time Timer voor individueel gebruik. Door het kleine formaat is de Timer gemakkelijk mee te nemen en overal te gebruiken. Het doorzichtige beschermdeksel kan worden opengeklapt en dient als standaard voor de Timer. De Time Timer Pocket heeft een geruisloze werking en een optioneel eindsignaal (aan/uit). Werkt op 1 AA alkaline batterij. (Batterij niet ingesloten.)

Art.nr. JAC5007 – Time Timer Pocket
Afmeting: 7,5×7,5 cm

 

Time Timer Medium met geluid

Time Timer Medium

De meest gebruikte Time Timer. De Medium Time Timer kan staan en ook worden opgehangen. Geschikt voor individueel gebruik en in een groep. Uit te breiden met blanco kaarten, stickers en diverse sets pictogrammen (zie accessoires). De Time Timer Medium heeft een geruisloze werking en een optioneel eindsignaal (aan/uit). Werkt op 1 AA alkaline batterij. (Batterij niet ingesloten.)

Art.nr. JAC5008 – Time Timer Medium
Afmeting: 18×18 cm

 

Time Timer Large met eindsignaal

Time Timer Large

De grootste Time Timer is geschikt voor gebruik in (grote) klaslokalen, vergaderzalen en op de werkplek.  Door de grote cijfers is de cijferplaat ook vanaf een afstand goed leesbaar. Deze Time Timer kan staan en worden opgehangen.  Uit te breiden met blanco kaarten, stickers en diverse sets pictogrammen (zie accessoires). De Time Timer Large heeft een geruisloze werking en een optioneel eindsignaal (aan/uit). Werkt op 1 AA alkaline batterij. (Batterij niet ingesloten.)

Art.nr. JAC5000 – Time Timer Large
Afmeting: 30×30 cm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *